Cautare

1853 de rezultate pentru "pro tv pitesti baiatul rapit de camatari" (3.19 secunde)
Scandalul artificial creat in jurul omului de cultura Cristian Tabara a aparut dupa schimbarea conducerii TVR. ... Cristian Tabara ar fi putut fi preot, fiind licentiat al Facultatii de Teologie Ortodoxa. ... Cristian Tabara s-a nascut pe 30 noiembrie 1967, la Oradea, unde a absolvit Liceul de Filologie-Istorie in 1986.
Asociatia Uniunea Editorilor din Romania implementeaza Proiectul strategic "PRO-EDIT: Program de formare si sprijinire a angajatilor pentru o practica EDIToriala PROfesionista" Asociatia Uniunea Editorilor din Romania implementeaza Proiectul strategic "PRO-EDIT:
FLORIN CALINESCU revine la televizor, la PRIMA TV, cu o emisiune in formatul care l-a consacrat pe vremuri, la Pro TV, scrie Paginademedia.ro. FLORIN CALINESCU revine pe TV cu Chestiunea zilei, in formula de late-night gen Jay Leno care l-a consacrat la Pro TV.
Cateva mii de pasionati de publicitate au sarbatorit pana dimineata Noaptea Devoratorilor de Publicitate, pe 7 noiembrie la Sala Polivalenta.
Uimitoarele masuri pro-Romania, dupa 3 decenii Un articol gazduit de site-ul gandeste.org, in care reputatul analist economic Ilie Serbanescu sintetizeaza limpede cum stau lucrurile in economia romaneasca, din punct de vedere al puterii de decizie si al castigurilor.
Compania de solutii IT de securitate Trend Micro estimeaza pentru 2007 un avans al vânzarilor pe piata româneasca de 25-27% fata de 2006, iar pentru anul viitor estimeaza cresteri de circa 30%, comparativ cu anul în curs, a declarat Gabriela Mechea, director general la Gecad Net.„Ne asteptam ca la finalul acestui an vânzarile de solutii Trend Micro în România sa fie cu 25-27% mai mari decât în 2006.
ARM & HAMMER, cel mai cunoscut brand american de pasta de dinti pe baza de bicarbonat de sodiu se lanseaza in Romania.
In Evenimentul Zilei de acum cativa ani, a aparut un articol in care se sustinea ca supraetajarea blocurilor din Capitala ar crea peste 20.000 de apartamente. ... Sa vedem in continuare argumentele pro si contra. In Capitala, zicea autorul articolului, sunt 12.000 de blocuri.
Sondajul a inceput la 15 Mai 2019 ora 04:27 si este in curs de desfasurare. Dupa o zi, mai precis la 16 Mai 2019 ora 05:22, rezultatele votului exercitat de catre cititorii acestui site plaseaza pe primul loc PSD, urmat de ALDE, USR-PLUS, PNL , Pro Romania etc.
Primavara asta astenia parca ne-a lovit mai rau si ne-a lasat un gust amar de lehamite dupa tot circul politic intens din ultima vreme.
INTERVIU LA "DUPA 20 DE ANI" Romanii care vor circula pe autostrada Comarnic-Brasov (58 km), care urmeaza sa fie realizata prin concesiune, vor plati o taxa de autostrada fie prin trimiterea unui SMS, fie prin achizitia unui cod de bare sau a unei viniete din benzinarii, asa cum in prezent soferii isi cumpara rovinieta pentru circulatia pe drumurile nationale.
De ce suntem vizitati de OZN-uri? ... FARCAS) Exista numeroase fatete ale fenomenului OZN si multe tipuri de martori care prezinta propriile lor povesti extraordinare. De regula, acestea se pierd in potopul de rapoarte similare;
De ce fanii civilizati din Romania nu mai vin la stadion (2) (Continuare) 2. ... nesimtit, speculant, obscen, bataus, mizerabil, nepasator, bisnitar OZN-ul e in fata ta si tu nu stii cum sa fii mai repede rapit de extraterestrii pentru a-ti putea face nevoile in interior.
Iulia Ionescu, eleva disparuta din Capitala, este cautata de Politie in toata tara.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, duminica, la ProTV, ca i-a cerut lui Klaus Iohannis sa-si aleaga 15 ministri, in selectarea carora nu se va implica, precizand insa ca, in partea de program economic, are o "viziune" mai coerenta cu privire la lupta impotriva crizei.
La FRF, productia de japita bate record dupa record Cultura mare rodeste din plin la FRF. Productia de japita la hectar bate record dupa record. ... Harniceala care-l remarca pe politrucului sef de la FRF nu poate avea decat o singura explicatie.
[email protected] ( 13 -19 mai ) - Tribunalul Bucuresti a pronuntat sentinta in dosarul doctorului Oprescu, pentru luare de mita (in afacerea cimitirelor), fostul primar fiind condamnat la 4 ani inchisoare cu executare.
Nu de alta, dar la Realitatea se batea in continuare moneda pe "subiectul zilei" care de fapt e acelasi de cateva zile si va mai fi de acum inainte - turnatorii, securistii, militienii, a fost X sau Y sau presedintele cu dosar -, iar la Pro de regula sunt stiri cu morti, raniti si violati.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
Sondajul CURS, comandat de Antena 1 a indicat, la orele 21.00, ieri seara, ca Adrian Nastase, candidatul Uniunii Nationale PSD + PUR a obtinut 41,1% din voturi, iar candidatul Aliantei "D.A.” PNL - PD, Traian Basescu a fost preferat de 35,2% dintre alegatori.
google-analytics.com